Rød gazpacho – Tomatsuppe er en men og velsmagende kold suppe. God som en sommerret eller som forret. Den kan også fint indgå sammen med flere småretter som en del af et helt måltid. Du kan med stor fordel lave den dagen før.

Print opskriften
 
Det skal du bruge:
 
 
 
 
Sådan gør du:
 
  1. Skær tomater i grove stykker
  2. Skær 3/4 af agurken i grove stykker
  3. Skær den røde peberfrugt over og fjern stok og frø, skær den i grove stykker
  4. Skær halvdelen af brødet i grove stykker
  5. Kom nu det hele i en blender sammen med hvidløg, saften fra lime, 4 spsk. olivenolie og chiliflager. Giv det hele en ordentlig tur i blenderen til en ensartet cremet masse.
  6. Sæt nu suppen på køl, den skal være iskold, du kan med fordel lave den dagen før.
  7. Skær det resterende brød i 1x1 cm stykker og rist dem i en sjat olie på en pande.Skær det resterende brød i 1x1 cm stykker og rist dem i en sjat olie på en pande.
  8. Skær resten af agurken, løg og den gule peber i små tern.
  9. Smag suppen til med salt og peber og server den i små glas med ristet brødterninger, peberfrugt, løg og agurk på. Server resten af peberfrugten, løg og agurk som ekstra tilbehør.
 
 
 
Bedøm denne opskrift
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift