Hvidløgsmarinerede koteletter med persille og basilikum.
En velsmagende men og hurtig ret på grill.
Her med tilbehør af sødkartoffel og champignon samt grillet glaskål.
Med venlig hilsen
Morfarsgrill.dk

Print opskriften
 
Det skal du bruge:
 
 
 
 
Sådan gør du:
 
  1. Bland de hakkede krydderurter, krydderier og hvidlæg med olivenolie og mariner koteletterne et par timer i en plastpose. Bland de hakkede krydderurter, krydderier og hvidlæg med olivenolie og mariner koteletterne et par timer i en plastpose.
  2. Grill koteletterne ved indirekte varme 2 - 3 min på hver side og lad dem hvile 2 min. inde servering.
  3. Skær skiver af glaskål på 5 - 6 mm og kom olivenolie og krydderier på begge sider. Grill glaskålen 5 min. på hver side til den er mør og har fået grill striber.
 
 
 
Bedøm denne opskrift
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift